'Onze missie is om ervoor te zorgen dat elke man goed en zelfverzekerd voor de dag komt'

Word vandaag nog Partner

Word onderdeel van het succes! Gabbiano is een gevestigd en snelgroeiend Nederlands kledingmerk. Gabbiano-producten zijn verkrijgbaar in Nederland, België en Duitsland. Als je Gabbiano ook in jouw winkel wilt aanbieden, stuur dan een email naar sales@gabbianodenim.com of neem contact op met een van onze vertegenwoordigers onderaan de pagina.

Als je al klant bent bij Gabbiano, kun je inloggen met de inloggegevens die we je hebben verstrekt. Ben je een bestaande Gabbiano-klant, maar heb je nog geen inloggegevens ontvangen, neem dan contact met ons op door te mailen naar sales@gabbianodenim.com.

"Ontdek de voordelen van GABBIANO:

JOURNEY

Wat ooit als een idee begon tijdens een familiereis door Toscane, is nu een bloeiend modemerk met meer dan 10 jaar ervaring.

Tot op de dag van vandaag delen we dezelfde passie om van GABBIANO een internationaal merk te maken. Eenheid en familiegevoel zijn onze speerpunten.

We geloven in goede kwaliteit en weten we dat elk klein detail belangrijk is. We houden van uitdagingen, zoeken nieuwe kansen maar blijven altijd authentiek.

Samenwerking met Gabbiano

Ons Hoofdkantoor & Showroom

Ons nieuwe hoofdkantoor van 1500 m2 biedt een unieke ervaring voor onze klanten om de look & feel van ons merk Gabbiano te ervaren en te genieten van een ongeëvenaard niveau van service. Al onze afdelingen zijn nu onder één dak gevestigd, waardoor we snel en efficiënt kunnen reageren op verzoeken en vragen.

VISIE

Gabbiano is een Nederlands urban lifestyle merk voor de jongvolwassen man.

Wij geloven dat mannen pas echt gelukkig zijn als ze zichzelf zijn mede door de expressie van zijn unieke identiteit. Elke man moet zich gelukkig en comfortabel voelen.

Door middel van het uitbrengen van moderne en dynamische collecties, doelgerichte marketing via de juiste kanalen en customer service waarbij de klant centraal staat zorgen we ervoor dat elke man zich modieus en zorgeloos kan kleden.

Met Gabbiano hou je zelfvertrouwen binnen handbereik.

MEET THE SALES TEAM