Wat zijn de betaalmethodes?

Bij Gabbiano maken we gebruik van Shopify payments die alle online betalingen afhandelt. Hierdoor kun je makkelijk en veilig je bestelling betalen. Het is mogelijk om op de volgende manieren te betalen

Via creditcard (Visa, Euro/MasterCard / Maestro en American Express)

Betalen kan bij ons met Visa, Euro/MasterCard, American Express card. Om jouw creditcardgegevens te beschermen, worden je gegevens gecodeerd via SSL-servers en zijn zodoende beveiligd tegen toegang van derden. Over het algemeen geldt bij alle betalingen per creditcard de volgende regeling: Bij misbruik van een creditcard door een onrechtmatige persoon kun je bij jouw creditcardmaatschappij bezwaar maken. In geval van misbruik wordt het bedrag terugbetaald. De meeste creditcardmaatschappijen dragen óf alle kosten óf beperken de aansprakelijkheid tot een eigen risico van niet meer dan 50 euro.

Via iDEAL (NL)

Met iDeal kun je vertrouwd, veilig en makkelijk betalen. In een paar stappen kun je tijdens het bestelproces de betaling afhandelen met je eigen bank. Je rekent af via je vertrouwde online bankomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van je eigen bank. Wanneer je gebruik maakt van iDeal, is een positief saldo op je bankrekening vereist.

Via PayPal

Wil je betalen met PayPal, dan word je tijdens het afrekenen direct doorgestuurd naar de PayPal website om de betaling af te ronden. Nieuw bij PayPal? Dan kun je je als gast aanmelden of een PayPal rekening openen en de betaling bevestigen. Op het moment van bevestigen, zal er een autorisatie worden uitgevoerd van jouw PayPal account. Hierna wordt je bestelling direct verwerkt. Zodra je de bestelling in ontvangst hebt genomen, zal het openstaande bedrag gecrediteerd worden van je PayPal account.

Via AfterPay

Momenteel is het bij Gabbiano nog niet mogelijk met AfterPay te betalen. Hier streven wij wel naar. Houdt onze website in de gaten. Vragen over AfterPay? Neem dan contact op met onze klantenservice via support@gabbianodenim.com

Waar kan ik mijn kortingscode inwisselen?

Heb je een kortingscode ontvangen? Wissel deze dan in tijdens het betalingsproces bij de check out van je winkelmandje. Het aankoopbedrag wordt dan automatisch verrekend.