Welcome to GABBIANO

We don’t follow the crowd, instead we create our own journey. This is ‘The urban way of life’. This is GABBIANO.

Heritage

Gabbiano® is een urban casual lifestyle merk beïnvloed door Italiaanse roots en Nederlands vakmanschap. Ons pad begon in Toscane met een reis die ons inspireerde om een wereldwijd modemerk te worden voor de urban man. Het Toscaanse landschap, de geschiedenis en de waardering voor cultuur hebben ons geïnspireerd om dit merk te creëren. Bij Gabbiano geloven we in goede kwaliteit en weten we dat elk klein detail belangrijk is. We houden van uitdagingen, zoeken nieuwe kansen en blijven altijd authentiek.

OUR GOAL

We ontwerpen Gabbiano kleding voor de man die verder gaat dan alleen traditie en innovatief is met zijn look. Een vrije man die houdt van reizen en ontdekken naar nieuwe plaatsen. Zijn dagen zijn gevuld met plezier en actie, thuis, op het werk of onderweg naar zijn volgende bestemming. Hij volgt de menigte niet, maar creëert zijn eigen reis. Dit is ‘The urban way of life’. Dit is GABBIANO.

OUR INSPIRATION

Om innovatief te blijven met onze collecties reizen we voor inspiratie naar grote steden. Elke stad heeft zijn unieke balans tussen natuur en structuur die we in combinatie gebruiken om onze unieke thema's te creëren. Elk onderdeel van onze collecties heeft zijn eigen verhaal. We creëren collecties compleet van top tot teen, speciaal gemaakt voor de Gabbiano-man. De succes van onze collecties is het balanceren van onze unieke identiteit, hoogwaardige kleding en het creëren van de perfecte pasvorm. Elk detail is zorgvuldig doordacht door onze ervaren ontwerpers. Het belangrijkste doel dat we hebben is om de Gabbiano-man zichzelf te laten uitdrukken door middel van kleding.
Onze website maakt gebruik van cookies om u een optimale gebruikservaring te bieden.
U bent aangemeld als member.
Deze email adres is al in gebruik.
Nieuwsbrief