Duurzaamheid

1880x970 px

Duurzaamheid

Gabbiano ontwerpt en produceert al meer dan 10 jaar kleding voor mannen. Wij investeren elk jaar in het verduurzamen van onze kleding. Verduurzaming begint van ontwerp tot aan uitlevering aan onze klanten.

Organic Cotton

Het Better Cotton Initiative (BCI) is een wereldwijde non-profitorganisatie en het grootste duurzaamheidsprogramma voor katoen ter wereld. BCI bestaat om de wereldwijde katoenproductie beter te maken voor de mensen die het produceren, beter voor het milieu waarin het groeit en beter voor de toekomst van de sector.Het gebruik van BCI cotton is voor ons een must.

Gerecycelde verpakkingen

We hebben gekozen als bedrijf om zoveel mogelijk gebruik te maken van gerecycled materialen. Zoals het gebruik van gerecycled plastic zakken en dozen. Ons wens is om dit in 2025 in zijn geheel te vervangen naar biologisch afbreekbaar plastic. Gerecyclede verpakkingen We hebben gekozen als bedrijf om zoveel mogelijk gebruik te maken van gerecycled materialen. Zoals het gebruik van gerecycled plastic zakken en dozen. Ons wens is om dit in 2025 in zijn geheel te vervangen naar biologisch afbreekbaar plastic.

ARBEIDSOMSTANDIGHEDEN

Onze producten worden geproduceerd in verschillende landen zoals Turkije en China. Voor ons zijn de arbeidsomstandigheden van de werknemers in de fabrieken van groot belang. We hebben controle en stellen onze fabrikanten de volgende verplichtingen:

•Dwangarbeid en kinderarbeid is verboden.
•Normale werktijden en leefbare lonen.
•Geen discriminatie
•Brandveiligheidswaarborging
•Gezondheid en veiligheid op het werk
•Bescherming van het milieu
Onze website maakt gebruik van cookies om u een optimale gebruikservaring te bieden.
U bent aangemeld als member.
Deze email adres is al in gebruik.