Privacybeleid

Algemene Informatie Privacy

Bij Gabbiano doen wij er dagelijks alles aan om je zo goed mogelijk van dienst te zijn. Door kledingproducten aan te bieden met een goede prijs-kwaliteitverhouding en daaruit voortvloeiend een gedegen klantenservice. In sommige gevallen is daarvoor jouw informatie nodig. Hierbij willen wij je zoveel mogelijk betrekken en zo goed mogelijk informeren over dit geheel conform de nieuwe Europese privacywetgeving (AVG) die per 25 mei 2018 in werking treedt. Het gaat tenslotte over  privacy, en daar mag wat ons betreft geen onduidelijkheid over bestaan.
Hieronder vindt u onze privacy principes volgens AVG -wetgeving en wat u in ieder geval moet weten over hoe wij met je gegevens omgaan. Biedt deze privacyverklaring geen duidelijkheid of heeft zijn er nog vragen over bepaalde stukken in ons privacy beleid? Neem dan contact op via e-mailadres: info@gabbianodenim.com

Wie zijn wij?

Multi Brands B.V.
Handelend onder Gabbiano Denim
Gevestigd aan: Maroastraat 8,  1060 LG Amsterdam
KVK: 58661115  BTW nummer: NL853129563B01
E-mailadres: info@gabbianodenim.com
Telefoonnummer: +31 020 785 5200

Gebruik Emailadressen Gabbiano
Bij Gabbianodenim.com werken wij alleen maar met mailadressen die eindigen met “@gabbianodenim.com”. Ook zou het kunnen zijn dat u een mail krijgt van “@gabbianoboys.com”

Krijgt u een mail dit niet eindigt op “@gabbianodenim.com”, “@gabbianoboys.com”,  dan komt deze mail niet van ons.

Overzicht rechten

Volgens AVG/GDPR wetgeving heeft u deze rechten.

  • Informatie op verwerking.
  • Inzage op verwerking
  • Verzoek om persoonsgegevens te verwijderen / vergeten te worden
  • Je persoonsgegevens overdragen naar een andere organisatie, recht op dataportabiliteit.
  • Recht op beperking of beëindiging van verwerking.
  • Bezwaar maken tegen geautomatiseerde besluitvormingen.

Wat biedt onze website

SSL BEVEILIGING

Door SSL biedt onze website de best mogelijke beveiliging van alle manieren van toegang tot je gegevens/data. Klik op het slotje/certificaat om de geldigheid van de veilige connectie in te zien. Dit is hoe je er zeker van kunt zijn dat je gegevens/data veilig is bij ons:

  • Door middel van het slotjes symbool in de zoekbalk van je browser.
  • Door middel van de “S” (staat voor Secure) bij de start van de URL (Webadres) in “https://”.

 

SSL biedt een drievoudige beveiliging:

  • Je gegevens/data worden gecodeerd/encrypted overgedragen.
  • Het formulier kan alleen worden teruggestuurd naar de server waarvan het is geopend.
  • Er worden controles uitgevoerd om ervoor te zorgen dat de gegevens, de ontvanger volledig en ongewijzigd bereiken. Hierdoor is je data beveiligd en niet toegankelijk voor buitenstaanders.

Veiligheid

Bij Gabbiano zetten wij ons op verschillende manieren in voor je veiligheid. Om deze reden is het verplicht om met uw account in te loggen met een zelfgekozen wachtwoord. Onze winkel en kantoor zijn voorzien van camera’s. Dit is gedaan in het belang van je veiligheid, de veiligheid van ons personeel en dat van onze winkel te waarborgen. De camerabeelden worden na drie dagen weer verwijderd tenzij er redenen zijn om dit niet te doen zoals voor een intern doeleinde.

Bezoek aan onze website

Cookies
Bij Gabbiano is het onze drijfveer om je ervaring op onze website te verbeteren en de benadering persoonlijk te houden. Om dit te realiseren maken wij gebruik van cookies. Cookies zijn kleine stukjes informatie die op je computer, mobiele apparaat of ander apparaat die worden opgeslagen en uw apparaat herkennen wanneer je onze website opnieuw bezoekt. Dit soort bestanden hebben een aantal verschillende taken, zoals het onthouden van je voorkeuren en gekozen items, dit helpt om de website-ervaring te verbeteren en probeert ervoor te zorgen dat de advertenties of aanbiedingen die online te zien zijn nog relevanter zijn op je voorkeuren. Deze “cookies” kunnen worden onderverdeeld in vier types, die hieronder worden uitgelegd:

  1. Strikt noodzakelijke cookies
    Deze cookies zijn essentieel om de website in staat te stellen om diensten te verlenen waar je om hebt gevraagd, zoals het onthouden van items voor de online boodschappentas.
  2. Prestatie cookies
    Dit type verzamelt anonieme informatie over hoe mensen de website gebruiken en de gegevens worden samengevoegd met andere gebruikers om ons in staat te stellen de werking van de website te verbeteren. Wij maken bijvoorbeeld gebruik van Google Analytics-cookies om ons te helpen begrijpen hoe klanten op onze website aankomen, onze website doorbladeren of gebruiken en markeer gebieden waar we gebieden zoals navigatie, winkelervaring en marketingcampagnes kunnen verbeteren. De gegevens die door deze cookies worden opgeslagen, bevatten nooit persoonlijke gegevens waaruit je individuele identiteit kan worden afgeleid.
  3. Functionaliteit cookies
    Deze onthouden keuzes die je maakt zoals taal, zoekparameters zoals grootte, kleur of productlijn. Deze kunnen vervolgens worden gebruikt om je een ervaring te bieden die meer geschikt is voor persoonlijke selecties en om de bezoeken beter op maat en aangenamer te maken. De informatie wordt ook anoniem samengevoegd met andere gebruikers om ons in staat te stellen de werking van de website te verbeteren. Onze functie Opgeslagen items gebruikt bijvoorbeeld een cookie om de producten te onthouden die u tijdens het bladeren op onze website hebt willen opslaan.
  4. Targeting cookies of advertentie cookies
    Deze cookies verzamelen informatie over surf gewoontes om ervoor te zorgen dat advertenties relevant zijn voor persoonlijke interesses. Ze onthouden websites die je hebt bezocht en die informatie wordt gedeeld met andere partijen zoals adverteerders. We gebruiken bijvoorbeeld externe bedrijven zoals Google AdWords en Google Analytics om gepersonaliseerde advertenties aan te bieden bij het bezoeken van andere websites.Je kunt de instellingen in je browser wijzigen om te voorkomen dat cookies worden opgeslagen op je computer of mobiele apparaat zonder je uitdrukkelijke toestemming. Het gedeelte ‘Help’ van uw browser bevat normaal gesproken informatie over het beheer van de cookie-instellingen. Vanuit Google komt er binnenkort een zogeheten “Deletion Tool” wanneer dit beschikbaar is zal die geïntegreerd worden in onze website en u daarvan op de hoogte gesteld worden. Google Analytics verwijdert automatisch gebruikers- en gebeurtenisgegevens die ouder zijn dan de bewaarperiode die je selecteert. Deze instellingen hebben geen invloed op rapporten die zijn gebaseerd op verzamelde gegevens.
  5. Facebook Pixel
    Deze website gebruikt de Facebook Pixel. Deze communiceert met de hierboven beschreven cookies die de website van gabbianodenim.com opslaat. De Facebook Pixel zorgt ervoor dat jij op Facebook relevante content van gabbianodenim.com te zien krijgt en dat onze advertenties beter op jouw behoeftes worden afgestemd. Op die manier kunnen wij jouw beter online bedienen.
  6. Advertenties en moderne marketingtools
    Gabbiano kan met externe adverteerders werken die cookies en vergelijkbare technologiegebruiken om meer relevante reclame te maken over onze producten op internet. Om deze op belangstelling gebaseerde reclame aan te bieden, combineren de partijen de over een periode verworven niet-persoonsgebonden gegeven over je onlineactiviteiten, die helpen bij het verzorgen van de reclame die wij aan jou leveren. Voorbeelden hiervan zijn een gabbianodenim.com-advertentie op een Facebook-pagina of een pagina die eigendom is van Google, zoals een zoekresultatenpagina of YouTube, of op een site in het advertentienetwerk van Google. Je persoonsgegevens worden niet gedeeld als onderdeel van dit proces. Waar nodig vragen wij je toestemming voor dit proces. Je kunt je altijd afmelden van deze gepersonaliseerde advertenties van externe adverteerders en advertentienetwerken die lid zijn van het Network Advertising Initiative (NAI)of die de zelfregulerende principes voor online behavioural advertising van de Digital Advertising Alliance onderschrijven door naar de afmeldpagina’s op de NAI- websites en DAA-website te gaan. Als je je afmeldt, worden de advertenties die je op internet ziet mogelijk minder relevant voor jou.

Na afmelding van het ontvangen van communicatie van ons, gebruiken we je e-mailadres niet voor op belangstelling gebaseerde reclame.

Online bestellen

Als je online aankopen doet, worden uw transactiegegevens geregistreerd om de betaling in orde te kunnen maken. Wij zijn belastingtechnisch verplicht om de details van iedere aankoop zeven jaar te bewaren.

Betaald je met een creditcard, dan kunnen we een fraude check doen, afhankelijk van bepaalde factoren. We gaan dan na of de creditcard (mogelijk) is of kan worden gebruikt voor frauduleuze handelingen.

Dit doen we op basis van onder meer het land van uitgifte van de creditcard, postcode, land, afleveradres en eigen herkomst. Als we constateren dat de creditcard is of kan worden gebruikt voor frauduleuze handelingen, dan laten we je dit weten en zal de online bestelling op een andere manier betaald moeten worden of zal de bestelling geannuleerd worden.

 

Account aanmaken om te kopen

Om een online bestelling te plaatsen en te voltooien heb je een account nodig. Om een account te creëren zijn een aantal vereisten, zoals naam, huisadres, woonplaats, telefoonnummer en emailadres. Deze informatie wordt gebruikt om je bestelling succesvol te voltooien en waar nodig gedeeld met externe dienstverleners zoals een pakketbezorger.

Deze externe informatie zal alleen gedeeld worden om het doel van de dienst te voltooien. De pakketbezorger heeft bijvoorbeeld je naam en adres nodig om het product bij je af te kunnen leveren. Deze externe dienstverleners mogen je gegevens alleen gebruiken om de desbetreffende diensten uit te voeren. Ze mogen je gegevens dus niet zelfstandig gebruiken of doorgeven.

De gegevens over uw aankoop bewaren we ook om eventuele vragen over garantie te kunnen beantwoorden of andere vragen of klachten over het product te kunnen verhelpen.

De gegevens van uw account worden opgeslagen tot je de account volledig verwijderd. Wanneer dit het geval is zullen alle persoonlijke gegevens permanent worden verwijderd met uitzondering op de betaalgegevens en productgegevens die nog onder de retour policy, garantie of belastingtechnische verplichtingen vallen.

Online profiel

Wanneer u gebruik wilt maken van onze verkoopdienst dient u in het bezit te zijn van een online profiel. Dit is een verplicht gedeelte en er zal geen aankoop verricht kunnen worden zonder een online profiel. Om een online profiel te maken vragen wij om een aantal verplichte persoonlijke gegevens zoals:

Uw gender, naam, achternaam, adres, postcode, woonplaats, e-mailadres en een zelfgekozen wachtwoord.

Bij het aanmaken van een profiel wordt ook de kans gegeven je in te schrijven voor onze nieuwsbrief.

Bij het aanmelden voor de nieuwsbrief zal je e-mailadres en naam automatisch bewaard worden in ons e-mailbestand. Hierna is het nog altijd mogelijk om uit te schrijven. Voor meer informatie hierover kun je naar het kopje nieuwsbrief gaan.

In je online profiel zullen al je gegevens veilig bewaard worden. Dit betreft onder andere je aankoopgeschiedenis, voorkeur voor de nieuwsbrief en eventueel een aangemaakt verlanglijstje. Daarnaast krijgt je automatisch gegenereerde e-mails over de informatie van verwerkingen zoals aankopen of informatie e-mails over aankopen.

Je betaalgegevens na een aankoop zullen niet zichtbaar zijn. Wel zal de aankoopdatum zichtbaar zijn bij de aankoop geschiedenis. Ook creditcard gegevens zullen door ons niet worden opgeslagen. Dit wel door onze partner MultiSafePay.

Uw gegevens zullen wij nooit gebruiken voor andere doeleinden dan dat u ons toestemming voor geeft. Deze informatie wordt gebruikt om uw bestelling succesvol te voltooien en waar nodig gedeeld worden met externe dienstverleners zoals een pakketbezorger of onze eigen nieuwsbrief. Deze externe informatie zal alleen gedeeld worden om het doel van de dienst te voltooien. De pakketbezorger heeft bijvoorbeeld naam en adres nodig om het product af te kunnen leveren. Deze externe dienstverleners mogen je gegevens alleen gebruiken om de desbetreffende diensten uit te voeren. Ze mogen deze niet zelfstandig gebruiken of doorgeven.

In je account omgeving vindt je een overzicht van de informatie die u heeft ingevuld en wij dus ook hebben. Wil je een makkelijk overzicht voor eigen gebruik of dat wij naar een door eigen gewenste partij moeten doorgeven. Mail ons dan via info@gabbianodenim.com met de desbetreffende doelstelling, instelling of organisatie. Hiermee geef je ons akkoord om uw persoonlijke informatie door te geven. 

Hiervoor moet het e-mailadres waarmee de aanvraag is gedaan overeenkomen met de gegevens die wenst over te dragen of op te vragen.

Het is ten alle tijden mogelijk om uw account te verwijderen. Om dit te doen logt u in op uw account en vult dan uw wachtwoord in. Hierna worden alle  persoonlijke gegevens permanent worden verwijderd met uitzondering op de gegevens/producten die nog onder de retour policy, garantie of belastingtechnische verplichtingen vallen.

Nieuwsbrief

Bij Gabbiano werken wij actief met onze online nieuwsbrief. Hierin houden wij onze volgers op de hoogte de over de laatste collectie, trends, nieuw binnengekomen producten, acties, events en mededelingen. Om op de hoogte te blijven is het mogelijk je in te schrijven voor de nieuwsbrief via onze homepage. Hierbij registreren wij alleen het ingevulde e-mailadres en komt u automatisch in onze e-maillijst terecht. Dit e-mailadres wordt uitsluitend gebruikt voor de mailing van Gabbiano en zal alleen met derden gedeeld worden om de mailing voort te zetten en valt ten alle tijden onder het beheer van Gabbiano ondergebracht bij Multi Brands B.V.

  • Wij bewaren uw e-mailadres tot u zich weer uitschrijft voor de nieuwsbrief
  • De verwerking van de afmelding kan 24 uur in beslag nemen. Hierna bent u volledig verwijderd en vergeten door ons systeem.
  • Bij iedere nieuwsbrief van Gabbiano krijgt u de mogelijkheid om u weer af te melden.

Partners

Bij Gabbiano werken wij met partners om al de bestelling goed te verwerken, hieronder een overzicht van onze partners en wat zij doen:

  • MultiSafePay: Zorgt voor de online Financiële verwerkingen en ontvangt uw persoonlijke- en betaalgegevens.
  • Woocommerce – Webshop developer, verwerkt orders gegevens en mailingen.
  • Exact Online – Online Boekhoudsysteem.
  • Google Analytics – Dataverkeer monitor systeem en data-analyse tool.
  • Google Adwords – Online-advertenties op basis van surfgedrag & interesse.
  • DPD – Pakketdienst voor het versturen van de geplaatste orders.

 

Met al deze diensten zijn verwerkingsovereenkomsten gesloten conform AVG/GDPR. Dit houdt in dat er duidelijke afspraken zijn gemaakt tussen Gabbiano en onze partners. Dit betekent onder andere dat juridisch is ondertekend dat het verboden is uw informatie te verkopen of te lekken.

Wie is wie in de AVG/GDPR?
De persoon op wie de gegevens betrekking hebben, wordt in de AVG/ GDPR als de betrokkene aangeduid. Een betrokkene kan iedereen zijn, zoals een patiënt, een cliënt, een student, een medewerker of een vrijwilliger. Degene die het doel van en de middelen voor het gebruik van persoonsgegevens bepaalt, wordt in de AVG/GDPR de verantwoordelijke genoemd. Dit zijn uiteindelijk de bestuurders zoals de voorzitter van een College of Raad van Bestuur. Uiteraard wordt gegevensverwerking in veel organisaties uitbesteed aan een externe organisatie. Denk bijvoorbeeld aan een dienstverlener die uw salarisadministratie regelt. Daarvoor gebruikt de dienstverlener gegevens die op personen teruggeleid kunnen worden. De AVG/GDPR noemt de dienstverlener in deze context de verwerker. Deze afspraken zijn op te vragen via : privacy@gabbianodenim.com

Data encryptie

Een van onze hoogste prioriteiten bij Gabbiano is de beveiliging van persoonlijke data. Wij streven ernaar om persoonlijke gegevens altijd te behandelen in overeenstemming met de bepalingen van de Nederlandse en Europese wetgeving inzake gegevensbescherming. Met dank aan moderne SSL (Secure Socket Layer) encryptie technologie is je data veilig opgeslagen op de veilige servers van onze Front End & Backend systeem developer. SSL encryptie is een van de veiligste en meest moderne processen op het Web en voldoet daarom aan onze veiligheidseisen wanneer er bijvoorbeeld een banktransactie wordt verricht.

AVG/GDPR-wetgeving

Onze Privacy Policy is gebaseerd op de richtlijnen die de AVG/GDPR ons voorschrijven. Vragen, opmerkingen, of wilt u bezwaar maken tegen besluiten die genomen zijn? Neem dan gerust contact met ons op via: privacy@gabbianodenim.com

Wanneer er vragen zijn over de naleving van de AVG/GDPR-wetgeving zal de MD van Multi Brands BV als functionaris dienen en zal persoonlijk met u tot een oplossing of verklaring komen.
Vragen over wat de wet Algemene Verordening Gegevensbescherming inhoudt? Raadpleeg dan de website van Autoriteit Persoonsgegevens.

Contact opnemen

Ondervindt je onduidelijkheden of heb je vragen over het gebruik van je persoonsgegevens? E-mail dan naar privacy@gabbianodenim.com. Tenzij anders vermeld, is Gabbiano verantwoordelijke voor de persoonsgegevens die we verzamelen met de onze producten waarop deze Privacyverklaring van toepassing is.

Ons adres is: Maroastraat 2 – 1060 LG Amsterdam De MD van Multi Brands BV. is onze vertegenwoordiger voor gegevensbescherming. Je kunt contact opnemen met de functionaris voor gegevensbescherming van Multi Brands BV. op het volgende e-mailadres: privacy@gabbianodenim.com.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

Geen producten in je winkelmand.

Product added successful
Gratis Verzending in de maand december!