G A B B I A N O

DE OORSPRONG

Gabbiano is een gerenomeerd urban merk uit Amsterdam geijkt op het Italiaanse vakmanschap. Wat begint met decennia lange ervaring in de modebranche, een groepsreis door Toscane en de schoonheid van het Italiaanse dorpje Gabbiano, groeide het idee van een spijkerbroekenmerk, snel uit naar een complete kledingcollectie voor herenmode en kinderkleding. Trendy herenkleding met een moderne look en stoere urban street stijl, vat dit modemerk samen.

DE GABBIANO-COLLECTIE

INSPIRATIES & ONTWERPEN

Als Urban Lifestyle kledingmerk brengen wij sinds 2011 een volledige modecollectie voor mannen en tieners op de Nederlandse markt. We richten ons op “jonge mannen en teenagers” die zich willen onderscheiden van de massa en kwaliteit waarderen. Onze trendy kledingcollectie bestaat onder meer uit denim jeans, sweaters, vesten, longsleeves, overhemden, t-shirts, polo’s, blazers, bomberjacks, jassen en shorts. Daarnaast hebben we bijpassende accessoires en aanverwante artikelen zoals riemen, tassen, boxershorts en zwemshorts. We staan bekend om onze creativiteit, innovatieve designs, hoogwaardig materiaalgebruik en een goede prijs-kwaliteitverhouding.

RETAIL & SHOP SOLUTIONS

KARAKTER & KEY POINTS

Onze retail en cornerpunten weerspiegelen ons mindset: origineel, creatief, zelfbewust. We doen onderzoek naar de speerpunten van ieder verkooppunt om het visie van Gabbiano goed neer te zetten.  Met het gebruik van materialen als eikenhout met ruwe metalen stralen wij de robuustheid van Gabbiano. De geometrische vormen van de elementen weerspiegelen de karakter en tonen zelfverzekerheid.

Veel meer dan een showroom

HEADQUARTER GABBIANO

Met trotst laten wij u onze showroom zien wat meer dan 500 m2 is. De showroom is met een unieke karakter ontworpen in samenwerking met architecten. Met het gebruik van industriele elementen en materialen tonen wij de karakter van ons merk. De containers die dienen als kantoor zijn in een geometrische verhouding op elkaar geplaatst waardoor het diepte toont. In het midden van ons showroom hebben wij onze relax&chill bar waar wij onze vrijdagsborrels en meetings met onze relaties maken. Ben je geinteresseerd in het zien van ons showroom? Neem dan gerust contact op via support@gabbianodenim.com.

vlakbij de snelweg a5

GABBIANO HEADQUARTER

Op 2500 vierkante meter biedt het moderne, drie verdiepingen tellende gebouw onderdak aan onze showroom, marketing & e-commerce afdeling, logistieke magazijn en relaxte vergaderruimten.