Maattabellen

Welke maat past het best bij jou?

Tijdens het online shoppen is het wel zo makkelijk om precies te weten welke maat je nodig hebt. Om dit makkelijker te maken hanteren we verschillende maattabellen zodat je je kledingmaat beter kunt inschatten. De handige meetinstructies helpen je om eenvoudig je eigen maat te berekenen.

Hoe meet ik mijn ledematen?

Bij het kopen van online kleding voor heren is het belangrijk te letten op diverse meetaspecten. Bij bovenkleding zoals heren T-shirts, herenpolo’s en heren truien en heren vesten meet je voornamelijk de borstomvang, schouders en totale lengtemaat. Bij herenoverhemden, herenblazers zijn borstomvang, schouders, tailleomvang, mouwlengte en totale lengtemaat vooral belangrijk. Bij het meten van je herenjeans meet je in ieder geval je tailleomvang,  kruislengte, binnen beenlengte en broekspijp. Bekijk de uitgebreide maatwijzer met meetinstructies A tot en met E om te ontdekken hoe je, maten kan meten op je eigen lichaam.

Wat is de Gabbiano Maattabel?

In de maattabel van Gabbiano vind je Europese maten in centimeters die horen bij maten S, M, L, XL, XXL en 3XL uit de herenkledingcollectie. Hierin staan de maten vermeld die horen bij alle producten uit onze online webshop. Onze blazers voor heren zijn voorzien van confectiematen, namelijk 48 tot en met 54. Onze heren denim jeans hebben een eigen jeans fit guide waar je meer informatie kunt vinden over welke soorten jeans zich in onze collectie bevinden. Bij de jeans voor heren hanteren we jeansmaten van taillewijdte 28 tot en met 38 (uitgedrukt in inch) en lengte maten 32 tot en met 36 (uitgedrukt in inch).

Waar vind ik de maattabel van de producten?

De maattabel vind je altijd op een productpagina. Wanneer je een herenkledingstuk op een productpagina bekijkt, staat rechts van de productfoto meer informatie. Zo vind je er een beschrijving van het product maar ook een uitklap tabblad met “size guide”. Daar bekijk je de maten die horen bij het product in die categorie.

Ik kom er niet uit. Wat kan ik doen?

Geen punt, dan helpen we je graag verder. Twijfel je toch over je maat of de juiste fit? Neem dan contact op met onze klantenservice via support@gabbianodenim.com. Heb je een uitgebreider maatadvies nodig of moeite met het combineren van je outfit? Laat je dan adviseren door onze Gabbiano stylisten voor een persoonlijk stijladvies.

Maattabel-Men-Measurements-2-27818

Uitleg

Pak een kledingstuk dat goed bij jezelf zit en leg het strak op een platte vlakte neer. Meet dan horizontaal of verticaal de uiterste punten van de voorzijde.

A. Schouders

Houd het meetlint horizontaal. Meet de breedte van de schouders en meet van naad tot naad. Houd het meetlint horizontaal. Meet de breedte van de schouders en meet van naad tot naad. 

B. Borst

Houd het meetlint horizontaal bij naden van de oksels. Meet de volledige breedte van de borstkas.

C. Taille

Houd het meetlint horizontaal. Meet rondom het smalste deel van de taille. Dit is de natuurlijke taille.

D. Mouw

Houd het meetlint verticaal. Meet vanaf de naad van de schouders, tot aan het uiteinde van de mouw.

E. Heup

Houd het meetlint horizontaal. Meet 15 cm onder de taille rondom voor de heup

F. Binnen beenlengte

Houd het meetlint verticaal. Meet vanaf het kruis tot aan het einde van de pijp bij de enkel. Meet aan de binnenkant van de broekspijp.

G. Boord

Houd het meetlint horizontaal. Trek de kraag van het overhemd strak en meet de het bovenste deel van de kraag.

H. Totale lengte

Meet vanaf de naad direct naast de kraag recht naar benden tot aan de zoom(onderkant).

I. Kruis

Meet vanaf de broekband tot aan het kruis, daar waar de broekspijpen samen komen.

J. Broekspijp

Houd het meetlint horizontaal. Meet de volledige breedte van de broekspijp.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

Geen producten in je winkelmand.

Product added successful