Jeans Fit Guide

Cuts & Fits For Him - Ontdek jouw perfecte herenjeans

De denim jeans. Het meest gedragen kledingstuk van de man. Naast de klassieke modellen die jaren onveranderd bleven, vind je tegenwoordig een hele reeks stijlen heren spijkerbroeken. De Gabbiano denim collectie beschikt over een aantal klassieke, duurzame, kwalitatief hoogwaardige jeans die het gemak bieden van een hoog draagcomfort en perfecte pasvorm. Kortom: een herenjeans die gegoten zit, voor iedere gelegenheid.

In deze Denim Fit Guide ontdek je de Gabbiano heren spijkerbroeken uitgevoerd in diverse pasvormen zoals skinny fit, slim fit, regular tapered fit en regular straight fit.

Jeans Styles

ULTIMO JEANS

Straight Up Narrow |  A Powerflex Skinny Fit
De Ultimo skinny jeans voor heren is inmiddels een echte must geworden in de mannengarderobe. De pasvorm in combinatie met de powerflex stretch stof maakt deze jeans tot de ideale skinny fit jeans.  De speciaal ontwikkelde powerflex stof zorgt ervoor dat de broek altijd terugvalt naar zijn originele vorm.  De skinny jeans voor heren zit aansluitend rondom de bovenbenen en de enkels. Kenmerkend voor de Ultimo jeans is de mid high waist en de details. Niet zeker of een skinny jeans wel voor jou is weggelegd? Onze Gabbiano stylisten helpen je graag verder met een persoonlijk advies.

Features
Powerflex stretch stof
Mid High waist
5-pocket style
Skinny leg & narrow ankle
14 – 15 cm onderkant broekspijp

TORINO JEANS

Straight Up Slim |  A Comfort Slim Fit
De Torino slim jeans is de ultieme slim fit jeans, die niet mag ontbreken in je jeanscollectie. De pasvorm in combinatie met de comfort stretch stof maakt deze jeans tot de ideale slim fit jeans.  De speciaal ontwikkelde comfort stof zorgt ervoor dat de broek genoeg rek heeft. De Torino slim jeans voor heren zit comfortabel aansluitend rondom de bovenbenen en loopt recht naar de enkels toe. Kenmerkend voor de Torino jeans is de regular waist, de gebruikte drie stiksel techniek en de opdruk op de coin pocket.  Niet zeker of een Torino jeans wel voor jou is weggelegd? Onze Gabbiano stylisten helpen je graag verder met een persoonlijk advies.

Features
Comfort stretch stof
Regular waist
5-pocket style
Slim straight leg
15 – 16 cm onderkant broekspijp

BERGAMO JEANS

Regular Up Tapered |  A Comfort Tapered Fit
De Bergamo regular tapered jeans is een nieuw ontwikkeld regular jeans, die niet mag ontbreken in je jeanscollectie. De pasvorm in combinatie met de comfort stof maakt deze jeans tot de ideale tapered regular fit jeans.  De speciaal ontwikkelde comfort stof zorgt ervoor dat de broek comfy aanvoelt. De Bergamo regular tapered jeans voor heren zit ruimer rondom de bovenbenen en loopt tapered naar de enkels. Kenmerkend voor de Bergamo jeans is de regular waist, de gebruikte bruine stiksels en de 3d opdruk op de coin pocket.  Niet zeker of een Bergamo jeans wel voor jou is weggelegd? Onze Gabbiano stylisten helpen je graag verder met een persoonlijk advies.

Features
Comfort stof
Regular waist
5-pocket style
Tapered leg
16 – 17 cm onderkant broekspijp

TREVISO JEANS

Straight Up |  A Comfort Loose Fit
De Treviso regular straight jeans is een regular jeans, een regular jeans die niet mag ontbreken in je jeanscollectie. De pasvorm in combinatie met de comfort stof maakt deze jeans tot de ideale regular fit jeans.  De speciaal ontwikkelde comfort stof zorgt ervoor dat de broek comfy aanvoelt. De Treviso regular jeans voor heren zit ruimer rondom de bovenbenen en loopt recht naar de enkels. Kenmerkend voor de Treviso jeans is de regular waist, de gebruikte rode stiksels bij de binnenste band en de 3d opdruk op de coin pocket. Onze Gabbiano stylisten helpen je graag verder met een persoonlijk advies.

Features
Comfort stof
Regular waist
5-pocket style
Straight leg
17 – 18 cm onderkant broekspijp

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

Geen producten in je winkelmand.

Product added successful